Chalet kopen chalet huren Parckven
Contact met ParckVen

Oirschotsebaan 15-A
5062TE Oisterwijk
Nederland

+31(0)649025020 (Claudia/Jan)

Chalets te koop

Oirschotsebaan 15-A
5062TE Oisterwijk
Netherlands
+31(0)649025020  (Claudia/Jan)

Parckven

Faciliteiten op het Parck


Op ParckVen kunnen gasten gebruik maken van het clubhuis “In den Rosep”, met een prachtig terras dat uitkijkt op de prachtige natuur. In het weekend zijn er menu’s en snacks, om af te halen of te laten bezorgen, of in een in een ontspannen lekker te eten in het clubhuis.

Er is een fitness ruimte beschikbaar voor alleen cliënten van ParckVen.

. Ook is er een Kuddo shop voor kleine boodschappen en verse (streek)produkten zoals eieren en worstenbroodjes.

Ieder chalet heeft een eigen parkeerplek en voor bezoekers is er een (betaald) parkeerterrein bij de ingang van het Parck.

De staanplaatsen beschikken over een vaste gasleiding, een nieuwe elektra kabel tot 25 ampère, digitale TV (60 zenders) en radio. Er is 50MB digitaal high speed glasvezel internet.

Maatschappelijk verantwoord Ondernemen


ParckVen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een twee-eenheid. Onze inzet is de laatste jaren beloond met de Green Key in goud.

Op een steenworp afstand heeft ParckVen een Biodiversiteittuin ontwikkelt die openbaar toegankelijk is. Hierop zijn fruitbomen (hoog en laagstam), en variatie aan bessenstruiken en een houten onderkomen voor bijen gemaakt. U bent van harte welkom voor een bezoekje.

Al meer dan 50 jaar gastvrij!


Caravanpark de Rosep is in 1969 gestart als een camping voor met name tenten voor de periode van 1 april tot 30 september. Van eind jaren 70 tot 90 van de vorige eeuw werden de tenten vervangen door aluminium stacaravans. Bij de wisseling van de 20ste naar de 21ste eeuw werden de eerste wintervaste en geïsoleerde chalets geplaatst. Sinds 2008 mocht Parck de Rosep van de gemeente het hele jaar geopend zijn! Om ons te onderscheiden van andere bedrijven met “Rosep” in de naam, heten wij nu ParckVen. Ons doel is om u ontspannen te laten recreëren midden in de natuur, tussen de bossen en de vennen.

Faciliteiten


  • parckven

Biodiversiteit


  • parckven

Impressie


  • parckven