Chalet kopen chalet huren Parckven
Contact met ParckVen

Oirschotsebaan 15-A
5062TE Oisterwijk
Nederland

+31(0)649025020 (Claudia/Jan)

Chalets te koop

Oirschotsebaan 15-A
5062TE Oisterwijk
Netherlands
+31(0)649025020  (Claudia/Jan)

Vaste jaarplaatsen Parckven

Staanplaatsen voor chalets


Als er staanplaatsen beschikbaar zijn, kunt u op ParckVen een nieuw (verplaatsbaar) chalet plaatsen of een passende occasion.

Op dit moment zijn er geen vrije staanplaatsen beschikbaar.

Een nieuw chalet of een occasion


ParckVen biedt haar gasten de mogelijkheid om een staanplaats te huren. Deze zijn er in verschillende oppervlaktes en prijzen. Op de staanplaats kunt u:

– zelf een nieuw chalet laten plaatsen.

– een Signature Line PDR chalet kiezen. Wij bouwen op maat chalets, die vooruitstrevend zijn in design, kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Graag laten wij U in onze ParckLounge de mogelijkheden zien.

– een occasion chalet kopen, dat al op ParckVen aanwezig is. Vraag naar de occasions.

– een occasion chalet plaatsen, dat u elders in het land hebt gekocht, en dat u zelf naar ParckVen laat transporteren naar een vrije staanlplaats van uw voorkeur. Dit chalet moet wel passen op ons Parck.

Voorwaarden


ParckVen heeft 110 staanplaatsen van verschillende afmetingen. De oppervlakte van de staanplaats bepaalt de jaarhuur van de staanplaats.

Voor het bepalen of een verplaatsbaar chalet op een staanplaats mag staan gelden er een aantal (veiligheids) regels. Daarnaast schrijft de gemeente Oisterwijk via haar bestemmingsplan het maximaal te bebouwen oppervlak voor, afhankelijk van de grootte van de staanplaats. Wij overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Op ParckVen kan periodiek recreatief worden gerecreëerd. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Wees welkom!, de koffie staat klaar!


Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een jaarplaats, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Chalets op jaarplaatsen


  • Vaste jaarplaatsen Parckven